pondělí 21. března 2016

Pilates od Cassey Ho - BLOGILATES


Do léta nám zbývá posledních pár měsíců  a my máme poslední šanci zpevnit a zlepšit držení svého těla. A k tomu bych Vám ráda doporučila a tím i představila Cassey Ho.



  • Co znamená BLOGILATES?
    Blogilates vznikl složením dvou základních slov tohoto cvičení. Blog a Pilates.
    Blog všichni známe, sami takový píšeme a stejně tak i Cassey. Nebo spíše psávala, teď již má svoji oficiální stránku. A samozřejmě zaslouženě.
    Pilates pro toho kdo ho ještě nezná, je především o souhře mysli a těla a k tomu se nám přidávají bonusy jako je protažení těla, zlepšení ohebnosti a vypracované a dlouhé, štíhlé svaly.
  • Kdo je CASSEY HO?
    Cassey je úžasná a neuvěřitelně příjemná fitness trenérka a instruktorka pilates.  Momentálně žije v Los Angeles a původem je jak určitě uhodnete - Vietnamka. Díky svým videím se stává čím dál tím více oblíbenější a slavnější. Ráda bych ještě vysvětlila, proč jsem použila spojení neuvěřitelně příjemná. Neviděla jsem ještě nikoho, kdo se i při tom nejtěžším pohybu dokázal tvářit, jako kdyby právě slyšel vtip a nebo se jen tak válel. Její veselost je doslova nakažlivá.



  • blogilates.com/
    Jak jsem již psala, Cassey má svůj vlastní blog/ stránku, na které váš čekají nejen její rady, měsíční výzvy, cvičící videa ale také zdravé recepty, oblečení, pomůcky ale také proměny jednotlivých slečen, žen a dívek, které jsou pyšné na to, co Cassey s nimi udělala. Určitě doporučuji se na její stránku podívat - http://www.blogilates.com/. Jen upozorňuji, že stránka je v angličtině, ale rozhodně to není nic těžkého na překlad.
  • Slovníček
    Předtím než se dostaneme k hlavní části, bych ještě ráda zmínila slovníček, který Cassey používá na youtube kanálu. Prostě abyste věděli, pod čím co hledat. :)
    Abs-
    břicho
    Booty/Butt- zadek
    Arms- ruce
    Inner Thighs - vnitřní strana stehen
    Muffin top - to jsou tukové polštářky na bocích, které většinou přetékají z riflí.
    Runner's Calves - doslova běžecká lýtka

  • Cvičení
    A dostáváme se k hlavní části. Zkušenosti mnohých dívek  a pozitivní komentáře na youtube kanálu mluví za své, že Cassey cvičení prostě a jednoduše zabírá. Většina cvičení je dlouhých kolem 10-15 minut. Díky tomuto časovému rozpětí, si můžeme vytvořit vlastní program, po sobě jdoucích cvičení. Můžeme tedy kombinovat a kombinovat a kombinovat jak jen chceme.
    Krom klasických krátkých cvičení, Cassey vytvořila i programy, které na sebe navazují, nebo mají něco společného. Za zmínku stoji program Challenges- což jsou krátká videa, kde intenzivně posiluje vždy jen jednu část svého těla. Další zajímavý program je například BIKINI BLASTER- který se zaměřuje na nejproblematičtější partie našeho těla.  A mnoha další.

  • Závěrečné hodnocení
    Cassey cvičení i když se to nezdá, je hodně náročné a věřte mi, že další den, ucítíte každý sval na svém těle. Videa jsou krátká a je jen na Vás jak si utvoříte program na příslušný den. Cvičení rychle utíká a po celou dobu Vám dělá perfektní společnost jako kamarádka ve fitku. Některé cviky jsou navíc i velice zajímavé a účinné. Sama bych neřekla, že budou až tak zabírat. Kdysi jsem ji už cvičila a výsledky byly úžasné. To zpevnění bylo prostě wau. Teď jsem se k ní po nějaké době vrátila a výsledky časem ukážu.


    Znáte už Cassey? :)



4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Je úžasná a ty videa se dají přes její pozitivismus lépe přežít :D

      Vymazat
  2. O tom jsem nikdy neslyšela. Ale zaujalo mě to, tak se kouknu na nějaká její videa! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to převážně na zpevnění ale rozhodně to budeš cítit další den :D

      Vymazat